Reviews training

“Een trainingsdag als deze geeft ruimte voor reflectie op je eigen keuzes. waarom doe ik wat ik doe? De gebruikte theorieën zijn daarbij een goede ondersteuning. De trainer is heel prettig. Echt een aanrader. ”

“Goede voorbereidde en complete training. Veel herkenbare verhalen, dit was fijn om te horen en te delen. Handige tips die je zeker verder kunnen helpen. Fijne trainer met ruime kennis (en ervaringsdeskundige).”

“Zeer prettige en ervaren trainer. Stemt zich goed af op de groep. En weet echt in te gaan op ieders individuele situatie. Heel erg bedankt voor deze waardevolle training Nanet!”

“Ik vind het eigenlijk niet kunnen om een training een 10 te geven; er kan toch altijd iets beter?! Maar heb deze dag als zo waardevol ervaren, dat ik het toch doe. Door kleine en concrete stappen te zetten merk ik het positieve effect van de dag. Het was een cadeautje om deel te kunnen nemen!”

“Een heel waardevolle training! Stilstaan bij de dingen die je gelukkig maken; dingen die je anders zou willen, waar je prioriteiten liggen en hoe je verandering kunt bereiken. Echt bewustwording. Nanet begeleidt dit proces heel professioneel en betrokken. Voor elke ouder (dus ook vaders) zou deze training heel zinvol zijn.”