Voor werkgevers

Voor werkgevers bied ik voor haar medewerkers trainingen en individuele coaching, of een combinatie van deze twee aan. Ik ben expert op het gebied van vitaliteit, (persoonlijk) leiderschap, verandermanagement, balans tussen werk en gezin en feedback geven. Voor verschillende bedrijven heb ik deze trainingen gegeven. Ik heb onder andere getraind voor EY, Vodafone, BAM, Hogeschool van Utrecht, Asics, Loyens & Loef, ERA Contour, NPO en Inbo Architecten.

Ik heb bijna tien jaar werkervaring in de corporate wereld (ORMIT, RDW, PostNL, Shell, War Child, ICM) waardoor ik makkelijk kan aanhaken op de werksituaties die voorgelegd worden. Ik ben NOBCO gecertificeerd coach en train nu zo’n drie jaren voor verschillende organisaties.

Een specifieke doelgroep is de hoogopgeleide vrouwen die veel uitdaging ervaren in het vinden van balans in hun ambities op de werkvloer en hun rol als moeder. Veel van deze vrouwen ervaren veel stress, hebben moeite alle ballen in de lucht te houden en vanwege het hoge leeftempo is het moeilijk om een moment van reflectie te creëren om oplossingen te kunnen bedenken. Ik ben ervaringsdeskundige als moeder en ik heb nu tientallen vrouwen mogen coachen naar meer rust, energie en plezier in zowel het werk als in het gezin.

Wil je meer lezen? Klik dan hier voor een artikel over wat je als werkgever kan doen voor (aanstaande) moeders. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen en wil je meer informatie, neem dan contact met me op.

“Education is the most powerful weapon you can choose to change the world.” – Nelson Mandela