Trainingen

Voor bedrijven bied ik trainingen en individuele coaching, of een combinatie van deze twee aan. Ik ben expert op het gebied van vitaliteit, (persoonlijk) leiderschap, verandermanagement, balans tussen werk en thuis en feedback geven.

Alle trainingen worden op maat ontwikkeld op basis van de vraag van de klant en de gewenste opbrengst van de training. Voor verschillende bedrijven heb ik trainingen gegeven. Ik heb onder andere getraind voor EY, Vodafone, BAM, Hogeschool van Utrecht, Asics, Loyens & Loef, Rituals, BDO, Fryske Marren, NPO en Inbo Architecten.

Voordat ik begon met trainen heb ik zo’n tien jaar gewerkt in de corporate wereld (ORMIT, RDW, PostNL, Shell, War Child, ICM opleidingen & trainingen) waardoor ik makkelijk kan aanhaken op de werksituaties die voorgelegd worden. Ik ben NOBCO gecertificeerd coach en train nu ruim vier jaren voor verschillende organisaties. Ik train vanuit mijn eigen organisatie en ik train voor Franklin Covey (www.franklincovey-benelux.com) 

Wil je meer over mijn zakelijke profiel weten, kijk dan even op https://www.linkedin.com/in/nanethuitemastoelwinder/  Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jouw afdeling of organisatie kan betekenen en wil je meer informatie, neem dan contact met me op.

“Education is the most powerful weapon you can choose to change the world.” – Nelson Mandela