Loopbaancoaching met subsidie

Vanuit de regeling NL Leert door biedt de overheid subsidies aan voor loopbaancoaching. Een super mooi cadeau! Want dit houdt in dat je kosteloos een loopbaancoachtraject bij mij kan doorlopen.

Het loopbaancoachtraject bestaat uit drie onderdelen.
– Ten eerste je zelfinzicht. Dit gaat over weten wie je bent (zelfinzicht), dit gaat onder andere over jouw normen en waarden.                                          
– Het tweede onderdeel gaat over willen. Dit gaat over wat voor jou écht belangrijk is in je werk (missie, ambitie en loopbaanwaarden).
-En het derde onderdeel gaat over je kwaliteiten. Wat kan je echt goed? En wat kan je minder goed?
En als laatste zullen we er voor zorgen dat al deze drie onderdelen goed geïntegreerd worden en jij een concreet plan hebt voor jouw toekomst!

Voor wie is dit traject? Voor iedereen! Het is voor jou als je twijfelt over je baan, voor als je graag iets anders wil maar nog niet weet wat, voor als je wilt gaan ondernemen. Het kost je niets, het enige wat je moet doen is voor vrijdag 27 november mij een bericht sturen dat je interesse hebt want op 1 december vraag ik dan voor jou de subsidie aan.

Dus wil jij graag leuk werk? Weer energie krijgen van je werk? Beter in balans zijn? Weten wat je kansen op de arbeidsmarkt zijn? Laat het me dan snel weten, het aantal beschikbare plekken is wel beperkt.

Neem hier contact met me op.

Foto: cristian-escobar-297114

Waarom doe ik graag loopbaancoaching? Ten eerste omdat ik er erg blij van word! Het is toekomstgericht en ik ben positief ingesteld dus ik begeleid jou hierin denkend vanuit mogelijkheden. Ik ben er heilig van overtuigd dat bedrijven sucesvol(ler) zijn als ze de juiste mensen op de juiste plek hebben. Voor iedere nee een betere ja… En dat gun ik jou ook! Dat je werk kan doen waar je echt blij van wordt! Al met al spendeer je best veel tijd op de werkvloer, hoe fijn is het dan als je leuk werk hebt.