Voor (aanstaande) moeders

Voor (aanstaande) moeders - Bewust met NanetOp verschillende vlakken wil je als talentvolle (aanstaande) moeder het maximale uit jezelf halen. Je wil een super mama zijn, een geweldige werknemer, een lieve partner, een trouwe dochter en zus en een goede vriendin. Het gevolg is dat je vaak tijd te kort hebt en schuldgevoelens ervaart omdat je het voor je gevoel nooit goed (genoeg) kan doen. In de turbulente tijd van een jong gezin in combinatie met een uitdagende baan is het vaak lastig om de tijd te nemen voor jezelf en voor het maken van bewuste keuzes. Echter juist in deze fase is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. Want door het maken van bewuste keuzes zal je meer rust, energie, succes en plezier ervaren zowel thuis als in je werk. Ik coach en train (aanstaande) moeders die in deze prachtige en turbulente fase van hun leven wel een beetje hulp kunnen gebruiken om stil te staan en te reflecteren. Zodat jij dat gaat doen waar je echt happy van wordt en meer rust en geluk zal ervaren.

Als moeder van twee jonge kinderen weet ik hoe pittig deze tijd kan zijn. Door mijn burn-out na de geboorte van onze zoon werd ik gedwongen stil te staan en keuzes te maken. Ik ervaar nu weer hoe het is om in die heerlijke flow te zitten en dat te doen waar ik echt gelukkig van word! En dat gun ik alle moeders!

Het is mijn droom dat alle jonge moeders vol energie en plezier in het leven staan! Wil jij uit die haastmodus en ook in die flow komen, kunnen genieten van je gezin en je werk? En heb je behoefte aan een steuntje in de rug door middel van mijn coaching, neem dan contact met me op. Als je eerst meer wilt weten over mijn manier van werken, klik dan hier.

“It Always seems impossible until it’s done.” – Nelson Mandela