Waarom zou ik een coach nodig hebben, het gaat toch best goed met me?

Deze opmerking of een vergelijkbare versie hoor ik vaak als ik anderen vraag of ze wel eens zijn gecoacht of nagedacht hebben om een coach te zoeken. Zelf heb ik vanaf de eerste dag dat ik ging werken een coach gehad. Daarnaast heb ik vele verschillende opleidingen en trainingen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen. Niet omdat ik slecht was in iets of omdat het dan niet goed met me ging. Ik ben heel eager om te leren en om ergens nog beter in te worden. Sowieso geloof ik er in dat je beter kan focussen op wat je wel goed kan (en vaak ook leuk vindt) dan op iets wat je niet goed kan. Daarbij heb ik me afgelopen jaren gerealiseerd dat alles wat ik heb gedaan vooral heeft bijgedragen aan mezelf beter leren kennen waardoor ik betere keuzes kan maken (lees keuzes waar ik gelukkig van word), me minder aantrek van wat anderen er van vinden en steeds meer durf te vertrouwen op dat wanneer ik iets doe vanuit mijn hart het goed is / komt… En ik kan je vertellen dat leeft heel erg lekker.

Maar terugkomend op waarom coaching? Ik merk dat veel (aanstaande) moeders een drempel ervaren om een coach te raadplegen. En dat vind ik zo zonde! Ik gun het iedereen om zichzelf beter te leren kennen, te groeien en dat te doen waar je echt heel blij van wordt! Daarvoor kan het nodig zijn om inzicht te krijgen in je belemmeringen, ze te doorbreken of ze te accepteren. Door coaching neemt je zelfsturend, zelflerend en zelf oplossend vermogen toe. Als coach schep ik de voorwaarden om het beste uit jou naar boven te halen zodat je in staat bent je eigen koers te varen. Eigenlijk help ik jou jezelf te helpen 😊 Ik zorg voor de juiste vakkennis, ik snijd de thema’s aan die voor jou van toepassing zijn, ik gebruik passende methodieken en toch wel het belangrijkste; oprechte aandacht voor jou.

Op het moment dat je kindje geboren wordt ben je voor de rest van je leven 24/7 moeder! De kracht, onvoorwaardelijke liefde en verandering die hiermee gepaard gaat is enorm! Daarnaast spelen hormonen in het eerste jaar een hele grote rol. De energie van moeders voor hun kinderen is bijna onuitputtelijk! Ik zie heel vaak dat moeders zichzelf vergeten en op een gegeven moment op een punt komen dat de energie op is. Dat moeders niet meer aan zichzelf toekomen omdat er zo veel dingen zo veel belangrijker zijn dan zij zelf…

Als je jezelf hierin herkent, vraag dan om hulp! Als je denkt dat ik je kan helpen als coach dan doe ik dat heel graag! Ik coach vanuit positiviteit; we kijken naar wat er wél goed gaat, wat je wél graag wilt en hoe je daar komt waar je graag wilt zijn. Wat dat ook is… Jij hebt alle talent en kwaliteiten om daar te komen.

You Might Also Like

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.