Meer tijd voor jezelf in 2019

Welkom 2019! Een heel gelukkig, liefdevol en gezond nieuw jaar gewenst! Ik hoop dat al jouw wensen en dromen werkelijkheid mogen worden dit jaar. Wat ik jou toewens dit jaar is: doe de dingen waar jij blij van wordt!

Kies voor werk waar je energie van krijgt. Neem de tijd voor je kindjes, ze groeien zo snel op. En ook niet onbelangrijk: neem tijd voor jezelf!

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe doe je dat met een drukke baan, jouw ambities, kinderen, liefde, sporten, andere hobby’s en verplichtingen?

Een van de vragen die ik als trainer en coach vaak te horen krijgen is: ‘ Hoe maak ik nu meer tijd voor mezelf?’ Ik help je op weg met mijn stappenplan ‘In zeven stappen meer tijd voor jezelf.’

Dit zeven stappen plan zorgt er voor dat jij meer tijd voor jezelf kan gaan maken. Dat je je niet schuldig voelt als je tijd voor jezelf hebt gecreëerd. En dat je meer gaat genieten van de tijd voor jezelf! Dat is best een lekker vooruitzicht toch?

Ik gun jou in ieder geval in 2019 de ontdekkingstocht naar wat een leven living a life true to yourself voor jou betekent. En de kennis en kunde om dit vervolgens ook te doen! Hoe lekker zou het zijn om in die flow te zitten, momenten van trots en dankbaarheid dagelijks te voelen, en tijd voor jezelf te hebben? Ik weet dat dat kan!

You Might Also Like

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.