Bereik meer balans in vier gesprekken!

Spring jij deze zomer met mij in het diepe? Wil jij deze zomer én daarna meer balans ervaren? Meld je dan nu aan voor mijn zomercoaching. In slechts vier gesprekken in de maanden juli en augustus krijg jij meer inzicht in hoe jij meer balans, rust en geluk kan creëren. Gedurende de zomer is het op je werk vaak net wat rustiger waardoor er meer ruimte ontstaat voor jou!

Ik heb een tool ontwikkeld waarmee je direct inzicht krijgt in waarom de combinatie werken en zorgen nou zo pittig kan zijn, welke rollen je in je leven vervult, wat er allemaal verandert als je moeder / vader wordt en wat nou specifiek voor jou de redenen zijn waardoor je nu geen of minder balans ervaart. Deze tool gebruik ik in mijn kosteloze en vrijblijvende intakegesprek. Dus het eerste inzicht krijg je voor niets.

Wat is de deal? In juni plannen we een intakegesprek en in de maanden juli en augustus plannen we vier gesprekken. Hiermee kom jij in korte tijd een stap dichterbij meer balans! Wil je meer weten over de kosten en beschikbaarheid, neem dan contact met me op https://www.bewustmetnanet.nl/contact/

You Might Also Like

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.