Over Nanet

Over Nanet - Bewust met NanetIk ben Nanet Huitema – Stoelwinder, getrouwd met Michiel en Moeder van Mees (2013) en Saar (2016). Ik had een fantastische baan bij een prachtig bedrijf toen ik zo’n vier jaar geleden moeder werd. Dat moeder worden mijn wereld zo zou veranderen had ik niet verwacht. In plaats van 36 uren ging ik 32 uren werken en ik dacht daarmee me goed voorbereid te hebben op het combineren van werken en de zorg voor mijn zoontje. Niets bleek minder waar, mijn manier van werken, het niet (door)slapen van mijn zoontje en de combinatie van werken en zorgen was zo veeleisend dat ik ver over mijn grenzen ging en niet meer in staat was om te werken. Hierdoor ben ik een hele waardevolle ervaring rijker en heb ik na een mooi traject mijn eigen bedrijf opgericht waarin ik vrouwen begeleid het moederschap met hun ambities in hun werk te combineren.

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk. Het loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben begonnen als Management Trainee bij ORMIT waarin ik naast vier consultancy opdrachten continue een spiegel voor me gehouden kreeg door middel van (loopbaan)coaching, trainingen en intervisie. Daarna ben ik gaan werken als projectmanager en later als manager bij ICM Opleidingen & Trainingen. Ook hier heb ik verschillende opleidingen gevolgd waarin ik inzicht kreeg in wie ik ben, wat ik (minder) goed kan en wat ik wil. Als je meer over mijn professionele achtergrond wilt weten kijk dan op https://www.linkedin.com/in/nanethuitemastoelwinder/

Mijn grootste drijfveer is om anderen te laten groeien. Ik ben trainster en NOBCO gecertificeerd coach, ik begeleid vrouwen met verschillende achtergronden en vraagstukken. Mijn wens om me enkel te richten op werkende moeders werd steeds groter omdat ik ervaarde dat er wordt onderschat wat de impact is van het krijgen van een kindje en van het combineren van werk en zorg. Zowel voor werkgevers als werkneemsters is er een groot belang om vitaal te kunnen werken en leven. Met mijn persoonlijke ervaring en mijn werk als coach en trainer lever ik hier een bijdrage aan door (aanstaande) moeders te begeleiden.

Ik ben er van overtuigd dat persoonlijk leiderschap de sleutel is tot een gelukkig en succesvol leven. Voor mij zijn de vragen ‘Wie ben ik?’ ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ altijd de basis om op terug te vallen. Deze vragen gebruik ik als leidraad in mijn coaching en trainingen. Ik ben opgeleid tot NOBCO gecertificeerd coach. Daarnaast heb ik ervaring met mindfulness, hartcoherentie, Voice Dialogue, sportrusten en natuurcoaching.

“Enjoy the little things in life, one day you will look back and realize they where the big things.”