Over Nanet

Over Nanet - Bewust met NanetIk ben Nanet Huitema – Stoelwinder, getrouwd met Michiel en Moeder van Mees (2013) en Saar (2016). Mijn grootste drijfveer is om een bijdrage te leveren aan de groei van mensen en organisaties. Ik ben trainster en heb een 9 maanden NOBCO gecertificeerde opleiding gevolgd tot coach. Ik begeleid vrouwen met verschillende achtergronden en vraagstukken. Mijn wens om me enkel te richten op werkende moeders werd steeds groter omdat ik vind dat er wordt onderschat wat de impact is van het krijgen van een kindje en van het combineren van werk en zorg in de huidige maatschappij. Zowel voor werkgevers als werkneemsters is er een groot belang om vitaal en gelukkig te kunnen werken en leven. Als coach en trainer lever ik hier een bijdrage aan door (aanstaande) moeders te begeleiden.

Ik had een fantastische baan bij een prachtig bedrijf toen ik in december 2013 moeder werd. Dat moeder worden mijn wereld zo zou veranderen had ik niet verwacht. In plaats van 36 uren ging ik 32 uren werken en ik dacht daarmee me goed voorbereid te hebben op het combineren van werken en de zorg voor mijn zoontje. Niets bleek minder waar, mijn manier van werken (de lat heel hoog leggen, te veel verantwoordelijkheid nemen, geen hulp vragen), het niet (door)slapen van mijn zoontje en de combinatie van werken en zorgen was zo veeleisend dat ik ver over mijn grenzen ben gegaan. Hierdoor ben ik een hele waardevolle ervaring rijker en heb ik na een mooi coachtraject en het volgen van een coachopleiding mijn eigen bedrijf opgericht waarin ik vrouwen en gelukkig ook steeds meer mannen begeleid het ouderschap met hun ambities in hun werk te combineren.

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij enorm belangrijk. Het loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben begonnen als Management Trainee bij ORMIT waarin ik vier consultancy opdrachten heb gedaan bij RDW, PostNL, Shell en War Child. Tijdens dit traineeship kreeg ik twee jaar lang continue een spiegel voor me gehouden door middel van intensieve (loopbaan)coaching, trainingen en intervisie. Voor mij de start om persoonlijke ontwikkeling als basis van mijn werk te gaan zien. Daarna ben ik gaan werken als manager bij ICM Opleidingen & Trainingen. Ook hier heb ik verschillende opleidingen gevolgd waarin ik inzicht kreeg in wie ik ben, wat ik (minder) goed kan en wat ik wil. Ik heb een NOBCO gecertificeerde coachopleiding van 9 maanden gevolgd. En als verdieping heb ik de opleiding Voice Dialogue aan het ITP gevolgd, een hele waardevolle opleiding om meer inzicht te krijgen in gedrag. De aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, wat voor mij zo normaal is, geef ik nu door door middel van mijn coaching en trainingen. Als je meer over mijn professionele achtergrond wilt weten kijk dan op https://www.linkedin.com/in/nanethuitemastoelwinder/

Ik ben er van overtuigd dat persoonlijk leiderschap de sleutel is tot een gelukkig en succesvol leven. Voor mij zijn de vragen ‘Wie ben ik?’ ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ altijd de basis om op terug te vallen. Deze vragen gebruik ik als leidraad in mijn coaching en trainingen. 
Als trainer werk ik door heel Nederland, coachen doe ik in Hilversum, Heerenveen en online.

“Enjoy the little things in life, one day you will look back and realize they where the big things.”