Over Nanet

Ik ben Nanet Huitema – Stoelwinder, getrouwd met Michiel en Moeder van Mees (2013) en Saar (2016). Mijn grootste drijfveer is om een bijdrage te leveren aan de groei van mensen en organisaties. Ik werk als trainster en coach om via deze weg anderen te helpen in hun groei.

Ik had een fantastische baan bij een prachtig bedrijf toen ik in december 2013 moeder werd. Dat moeder worden mijn wereld zo zou veranderen had ik niet verwacht. In plaats van 36 uren ging ik 32 uren werken en ik dacht daarmee me goed voorbereid te hebben op het combineren van werken en de zorg voor mijn zoontje. Niets bleek minder waar, mijn manier van werken (de lat heel hoog leggen, te veel verantwoordelijkheid nemen, geen hulp vragen), het niet (door)slapen van mijn zoontje en de combinatie van werken en zorgen was zo veeleisend dat ik ver over mijn grenzen ben gegaan. Hierdoor ben ik een hele waardevolle ervaring rijker en heb ik na het doorleven van een pittige gesteund door een mooi coachtraject en het volgen van een coachopleiding mijn eigen bedrijf opgericht.

Persoonlijke ontwikkeling loopt als een gouden draad door mijn leven. Ik ben begonnen als Management Trainee bij ORMIT waarin ik vier consultancy opdrachten heb gedaan bij RDW, PostNL, Shell en War Child. Tijdens dit traineeship kreeg ik twee jaar lang continue een spiegel voor gehouden door middel van intensieve (loopbaan)coaching, trainingen en intervisie. Voor mij de start om persoonlijke ontwikkeling als basis van mijn werk te gaan zien. Hierna ben ik bij ICM Opleidingen & Trainingen als manager gaan werken. Ook hier heb ik verschillende opleidingen op het gebied van leiderschap gevolgd waarin ik meer inzicht kreeg in leiderschap, wie ik ben, wat ik (minder) goed kan en wat ik wil. Vervolgens heb ik heb een NOBCO gecertificeerde coachopleiding van 9 maanden gevolgd. En als verdieping hierop heb ik de opleiding Voice Dialogue aan het ITP gevolgd, een hele waardevolle opleiding om meer inzicht te krijgen in gedrag. In 2024 ben ik gestart met de opleiding familie- en organisatieopstellingen bij Latitude. De aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, wat voor mij zo normaal is, geef ik nu door door middel van mijn coaching en trainingen. Als je meer over mijn professionele achtergrond wilt weten kijk dan op https://www.linkedin.com/in/nanethuitemastoelwinder/

Mijn lijfspreuk is “het mooiste wat je kunt worden is jezelf”. Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijk leiderschap de sleutel is tot een gelukkig en succesvol leven. Voor mij zijn de vragen ‘Wie ben ik?’ ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ altijd de basis om op terug te vallen. Deze vragen gebruik ik als leidraad in mijn coaching en trainingen. 
Als trainer werk ik door heel Nederland, coachen doe ik in Heerenveen en online.

“Enjoy the little things in life, one day you will look back and realize they where the big things.”