Mini retreat 10 juli 2023

Onze droom….…
Is dat vrouwen zich sterk en gedragen voelen om te laten zien wie ze werkelijk zijn. Onze overtuiging is dat de wereld meer vrouwelijk leiderschap nodig heeft.
Dit betekent meer verbinding, eerlijkheid, vertrouwen. Ook wel de Yin energie genoemd.

Heb jij behoefte aan een reis helemaal voor jou? Even de tijd, rust en aandacht écht voor jezelf? Dan ben je van harte welkom bij ons mini retreat en/of onze verdiepingsdagen. Joan en Nanet geven jou een deep dive met zachte landing in jouw vrouwelijk leiderschap. Na dit mini retreat zal je je steviger gegrond voelen doordat hart, hoofd en buik meer met elkaar verbonden zijn. En dat op een fijne plek in het mooie Friesland met gelijkgestemde vrouwen.

De kracht van Joan en Nanet is dat zij samen in staat zijn om hoofd, hart en buik met elkaar te verbinden. Vanuit hun diepste wens om vrouwen bewuster te laten zijn van hun kracht en hen te steunen in wie ze echt zijn, werken zij vanuit een diepe verbinding met elkaar samen.

Wist je dat er meer signalen van je hart naar je hoofd gaan dan andersom? Er zit zo veel
wijsheid in ons lichaam opgeslagen. In onze programma’s ga je dat ervaren.
Deze wijsheid ga je combineren met wat je op het mentale vlak allemaal al weet om hiermee jezelf verder te bekrachtigen.

Wil je meer informatie? Vraag dan hier meer informatie aan en ontvang onze mooie brochure.