Trainingen

Als manager ben je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen resultaten maar ook voor die van je teamleden. Je schakelt op verschillende niveaus, je bent verantwoordelijk voor de strategie, de uitvoering er van, het welzijn van je medewerkers en dat is nog lang niet alles. En dat kan soms best uitdagend zijn. Herken je de volgende uitdagingen?

  • De teamleden werken niet heel lekker met elkaar samen
  • Time management kan verbeterd worden
  • Je vraagt je af of ze zich wel op de juiste dingen focussen
  • Er zijn 1 of meerdere teamleden die moeite hebben hun stress te managen
  • Er wordt niet of nauwelijks feedback aan elkaar gegeven
  • Je hebt de indruk dat jullie niet hetzelfde doel hebben.

Dan kan een training voor je teamleden helpen. Samen met jou bepalen we het doel voor de training, wat is de gewenste uitkomst en gedragsverandering die je wilt zien. En naast dat je teamleden aan de slag gaan, wat heb jij als manager daar voor te doen? Een training is een nauwe samenwerking vooraf, tijdens en na de training. Ik ben expert op het gebied van persoonlijk leiderschap, leiding geven aan anderen, masculien / feminien leiderschap, balans tussen werk en gezin en feedback geven en ontvangen.

Alle trainingen worden op maat ontwikkeld op basis van de vraag van de klant en de gewenste opbrengst van de training. Voor verschillende bedrijven heb ik trainingen gegeven onder andere voor Hogeschool van Utrecht, Asics, Loyens & Loef, Rituals, Bol.com, BDO, Fryske Marren, NPO, Inbo Architecten, DRDS en Koninklijke Kentalis.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jouw afdeling of organisatie kan betekenen en wil je meer informatie, neem dan contact met me op.

“Education is the most powerful weapon you can choose to change the world.” – Nelson Mandela