Vrouwelijk leiderschap 2-Daagse 29 september en 3 november 2023

“Ben je er klaar om jezelf opnieuw te ontmoeten?”

“Feminism isn’t about making women stronger. Women are already strong, it’s about changing the way the world perceives that strength.”
G. D. Anderson

Een unieke reis op een unieke plek

Er gebeurt veel in de wereld, veel veranderingen vinden plaats. De ene prettiger dan de andere, de ene sneller dan de andere. Juist nu is het belangrijk om te staan voor wie je werkelijk bent. Om dat de wereld in te brengen wat jij te brengen hebt.

In deze leiderschapsreis helpen wij je dichter bij jezelf te brengen. Jezelf net weer wat beter leren kennen.
Door de wijsheid van je lichaam te gebruiken, te leven volgens jouw kernwaarden en deze kennis op een zachte en overtuigende manier naar buiten te kunnen brengen.

Dat jij echt durft te gaan staan voor wie jij bent en wat jij vindt.

Dit is wat wij vrouwelijk leiderschap noemen.

Het is tijd voor vrouwen om te gaan staan voor wie ze zijn

Stevig in je eigen kracht gaan staan!

Wij, Nanet & Joan, hebben samen een tweedaags programma ontwikkeld.
In dit programma gaan we tijdens onze eerste dag reflecteren, de tijd nemen om stil te staan bij wie je bent en wat je doet en waar je graag naar toe wilt bewegen. Zodat we op dag 2 vooruit samen verder de diepte in kunnen gaan.

Welke verlangens heb jij? En welke impact wil je maken? Als je dat weet en ten diepste voelt dat je hier voor mag staan en ervaart dat je hiermee waarde toevoegt in de wereld, is een heerlijk gevoel.


“Onze droom..is dat vrouwen zich sterk en gedragen voelen om te laten zien wie ze werkelijk zijn. Onze overtuiging is dat de wereld meer vrouwelijk leiderschap nodig heeft.
Dit betekent voor ons meer verbinding, eerlijkheid, vertrouwen. Ook wel de Yin energie genoemd”.

Wat kun je verwachten van deze 2-daagse?

  • Samenkomen met gelijkgestemde vrouwen
  • Openingscirkel en kennismaking
  • Nieuwe inzichten over jezelf en de wereld
  • Echte verdieping over wie je bent, waar je nu staat en waar je naar toe wilt
  • Helderheid over wat jij de wereld in mag brengen
  • Stevige gronding in jouw vrouwelijk leiderschap
  • Meditatie, dans, ademwerk
  • Praktische tips en tricks
  • Onbeperkt thee en water
  • Heerlijke vegetarische lekkernijen van Lokaal55

Inclusief Goodiebag!

“The longest journey you will make in your life is from your head to your heart.”

Nanet in een Notendop

Nanet is 40 jaar, heeft veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, eerst als managementtrainee bij grote corporate organisaties, daarna bij een groot opleidingsinstituut waar zij manager en onderdeel van het managementteam was.

Toen zij in december 2013 moeder werd ontstond ook de (hernieuwde) connectie met haar intuïtie en gevoel. In het eerste jaar na de geboorte van haar zoon kwamen vele confrontaties tussen verstand en gevoel voorbij.
Ze leerde (weer) te vertrouwen op haar gevoel (ook al gaat dat af en toe nog steeds met vallen en opstaan). Yoga en ademhaling helpt haar gedurende een dag en week te aarden, te voelen en te zijn. In het dagelijks leven geeft ze trainingen voor Franklin Covey (www.Franklincovey.nl) en voor klanten van haar eigen bedrijf daarnaast coacht ze mensen met verschillende vraagstukken.

Ze is altijd op zoek naar nieuwe inzichten, andere invalshoeken, maakt bewust keuzes, wil elke dag leren en genieten. Haar missie is om anderen te helpen in hun persoonlijke groei.

Joan in een notendop

Joan, 34 jaar, heeft vanuit haar loopbaan in de hotellerie ontzettend goed geleerd hoe ze kan zorgen voor de ander. Werken op 5 sterren niveau, waar hiërarchie nog een belangrijke rol speelt en ze altijd meer wist over de gast zijn behoeftes dan die van haarzelf zorgde er uiteindelijk voor dat ze in een burn-out terecht kwam.

Tijdens haar burn-out werd ze geconfronteerd met het ontbreken van een eigen hartenwens. Zoveel in haar hoofd geleefd dat de wijsheid van het lichaam opnieuw mocht worden ontdekt.

Na intensieve periodes van yoga, meditatie en ademwerk werkt ze nu onder de naam Met Joan als ademcoach, yogadocente en trainster om dit te mogen delen met anderen. (YTT 300 uur, Ademopleiding www.codesoftheheart.com & Kasper Vermeulen )

Joan zal je met haar warme en vriendelijke stem gelijk veilig en welkom laten voelen, ook als het even spannend wordt. Ze laat je graag kennismaken met de magie van bijvoorbeeld Yoga Nidra en je eigen ademhaling. Ze weet je op een ongedwongen en liefdevolle manier te coachen en geeft alle ruimte voor je eigen proces. Klik hier voor meer informatie over Joan.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Waar komen we samen?

Gastvrijheid op hoog niveau!
Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek, waar we volledig ontzorgd zullen worden zodat we ons helemaal op ons inhoudelijke programma kunnen richten.

De locatie ligt direct gelegen aan het Friese open water.
Hanneke & Henk van Lokaal 55 zullen samen met hun team ons voorzien van heerlijk eten en drinken op deze dag.

De locatie is centraal gelegen en er is gratis parkeergelegenheid.

Wij vrouwen mogen gaan staan voor wie we echt zijn.
Daarmee kunnen wij anderen inspireren en motiveren dat ook te doen.

Investering€ 895,- (excl. BTW)
DatumVrijdag 29 september & Vrijdag 3 november 2023
Tijd09.30 – 16.00 uur
LocatieLokaal 55 Sneek

Stuur mij meer informatie –>

Wat anderen zeggen….

“Ik vind het eigenlijk niet kunnen om een training van Nanet een 10 te geven; er kan toch altijd iets beter?! Maar heb deze dag als zo waardevol ervaren, dat ik het toch doe. Door kleine en concrete stappen te zetten merk ik het positieve effect van de dag. Het was een cadeautje om deel te kunnen nemen!”.

“Een heel waardevolle training! Stilstaan bij de dingen die je gelukkig maken; dingen die je anders zou willen, waar je prioriteiten liggen en hoe je verandering kunt bereiken. Echt bewustwording. Nanet begeleidt dit proces heel professioneel en betrokken.”

“Het is bijzonder te mogen ervaren hoeveel rust en kalmte Joan kan overbrengen.
Een dag voelt als een weekend en je bent even helemaal ergens anders.
Joan haar begeleiding is warm en liefdevol en echt een cadeautje voor jezelf om je in haar omgeving te omringen. Ik heb praktische tips meegekregen waar ik enorm veel aan heb gehad”.

“Dit is toch wel een van de meest bijzondere ervaringen geweest die ik ooit heb gehad. Nooit gedacht dat ademen en met name de ademsessie zo’n impact heeft op lichaam en geest. Joan heeft mij met zoveel liefde en kunde door de sessie begeleid. Ik voelde me meteen veilig en gerust bij haar en ondanks dat je van tevoren niet kunt voorspellen wat er tijdens een sessie gebeurd, heb ik me nooit ongemakkelijk of geremd gevoeld. Echt een aanrader!