1 Daagse coaching retreat

In 1 dag meer focus, rust, energie en plezier in je werk en alle andere rollen die je vervult

Als je van een afstandje naar jezelf kijkt denk je dan vaak:

  • Ik heb het eigenlijk heel goed voor elkaar
  • Ik zou niet mogen zeuren
  • Op papier klopt het allemaal

En voel je tegelijkertijd dat het je niet lukt om dit ook zo te voelen? Je wil graag positief zijn en je zegeningen tellen maar het lukt je maar niet om die tevredenheid ook echt te ervaren. Je verlangt naar meer rust en plezier en wil graag meer genieten van alles wat je doet.

Je hebt verschillende boeken gelezen, trainingen en cursussen gevolgd, volgt mensen online die je inspireren. En toch helpt het niet om structureel iets te veranderen.

En dat is helemaal niet gek. Wel jammer maar heel verklaarbaar. Als je iets wilt veranderen in je gedrag dan is het vaak nodig om net een laagje dieper te gaan dan het volgen van fijne tips. En dat laagje dieper gaan daar kan ik je mee helpen! Ik heb inmiddels zo’n honderd vrouwen geholpen dat laagje dieper te gaan door middel van mijn trainingen en coaching.

Wil jij graag structureel iets veranderen en meer rust, energie en plezier ervaren in je werk en alle andere rollen? En wil je graag in korte tijd veel resultaat behalen? Dan is deze eendaagse coaching retreat wat voor jou!

Retreat betekent letterlijk ‘terugtrekken’ en dat ga je doen op een hele fijne locatie De Hoorneboeg of op een prachtige plek in de natuur in Friesland! Midden op de heide en in het bos! Met een heerlijke lunch van producten uit eigen moestuin en de hele dag heerlijke koffie en thee.
Deze dag staat in het teken van jou! Welke uitdagingen ondervind jij op dit moment? Ik ga je laten ervaren wat jouw natuurlijke gedrag is waardoor je nu de onrust voelt.  Ik ga je ook laten ervaren dat je ander gedrag in kan zetten en wat er voor nodig is om dit gedrag vaker in te kunnen zetten! Ik ga je meenemen in jouw ideale situatie hoe die er uit ziet, hoe je daar kan komen en hoe je dat vast kan houden! Je pakt de regie over jouw leven weer terug! We zitten in een prachtige pipowagen waar je de vogels hoort fluiten en als je zin hebt in een wandeling kan dat uiteraard!

Deze dag levert jou op dat je:

  • Beter weet wie je bent en wat je wilt
  • In staat bent gewenst gedrag in te gaan zetten
  • Meer rust en energie voelt en meer kan genieten van je werk en alle andere rollen
  • Je tevredener voelt zonder dat er iets aan de omstandigheden is veranderd.
  • Langer kan opladen en een concreet actieplan mee naar huis neemt.

In mijn coaching werk ik met de methode Voice Dialogue. Ik vind het fantastisch om hiermee te werken omdat het zo onwijs effectief is voor degene die ik coach. Voice Dialogue is theoretisch onderbouwd door Jung, is gevoed door stromingen als Psychodrama, Gestalt, Transactionele Analyse en Psychosynthese, terwijl invloeden van het Griekse denken, de leer van Aurobindo en Gurdjieff er ook in terug te vinden zijn. Het mooie van deze methodiek is dat je zo ‘diep’ kunt gaan als je wilt. Het is een krachtige methode om jezelf beter te leren kennen, je innerlijke drijfveren en je motieven. Het uiteindelijke resultaat is dat je effectiever en bewuster sturing kan geven aan je eigen handelen. In het boek Ik ken mijn ikken kan je hier meer over lezen als je hier interesse in hebt.

Drie weken na de retreat ben ik nog een keer jouw figuurlijke stok achter de deur zodat je ook echt iets gaat doen met wat je hebt geleerd! We gaan evalueren wat de dag je heeft gebracht, en waar je nu staat. Ook bespreken we wat je nog (meer) kan doen om het geleerde in de praktijk te brengen.

Deze dag is voor vrouwen die graag willen leren en ontwikkelen, die niet bang zijn voor een confrontatie met zichzelf, die voelen dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun leven én die echt de regie willen pakken.

Midden in het bos staat de pipowagen van waaruit je de vogels hoort fluiten!

Herken jij jezelf hierin? Laten we kennis maken! Stuur mij een bericht, geheel vrijblijvend uiteraard!

Ik faciliteer en jij groeit!
Als je interesse hebt, laat dan hier je gegevens achter, dan neem ik contact met jou op of stuur me een mailtje. Dus wil jij graag aan de slag met jezelf, een dag helemaal weg zijn, volledig opladen en verwend worden op een hele fijne plek met heerlijke producten, pak dan nu je kans!